کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه متهم به ۴۶ فقره سرقت پلاک خانه در مشهد دستگیر شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) واژگونی قایق در ولایت ننگرهار افغانستان ۲۰ قربانی گرفت ویدئو | لحظه دستگیری سارق خودرو توسط مردم در تبریز افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک‌موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد(۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد
سرخط خبرها

چشم را ماساژ ندهید

  • کد خبر: ۱۶۰۱۹۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۸
چشم را ماساژ ندهید
یک فلوشیپ قرنیه گفت: در هنگام عفونت، از ماساژ چشم بایستی پرهیز شود و شست و شو اقدام منطقی‌ترست؛ چون ماساژ، موجب خراش قرنیه و ایجاد عوامل میکروبی ثانویه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیاتیری، فلوشیپ قرنیه با بیان این مطلب افزود: عوامل آسیب‌رسان به سلامت چشم را می توان در دو دسته عفونی و غیرعفونی بررسی کرد که باکتری‌ها، قارچ‌ها، ویروس‌ها جزء عوامل عفونی و ضربه، مواد شیمایی اسیدی یا قلیایی و سوختگی و موارد مشابه در دسته دوم جای می‌گیرند.

وی ادامه داد: مواد قلیایی با چشم در صورت تماس به داخل نسوج چشم نفوذ می‌کنند؛ در حالی که مواد اسیدی طی واکنش هایی سد ایجاد می‌کنند. بنابراین تماس چشم با عوامل شیمیایی بازی (قلیاها) نگران کننده‌تر است.

این فلوشیپ قرنیه در ادامه تأکید کرد: افرادی که به اقتضای شغل با براده‌های آهن یا آتش سروکار دارند، باید از عینک‌های محافظ استفاده کنند و ضروری است به متخصص چشم به طور مرتب مراجعه نمایند.


وی تصریح کرد: در صورت پاشیدن حلال‌های نفتی و رنگ به داخل چشم، اولین اقدام، شست و شو با آب سالم و بهداشتی است و نیم ساعت بعد از آن حتماً به مرکز درمانی مراجعه شود.

سیاتیری با تأکید بر اینکه ماساژ موجب خراش قرنیه و ایجاد عوامل میکروبی ثانویه می‌شود، گفت: درد، سوزش، حساس شدن چشم، ناتوانی در باز کردن پلک و ترس از نور، از نشانه‌های عفونت به شمار می‌آیند که در این موارد، از ماساژ چشم بایستی پرهیز شود و شست و شو اقدام منطقی‌تر است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که چرا نباید قطره‌های اشک مصنوعی یا نگه دارنده را زیاد مصرف کرد، تصریح کرد: در مورد استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی یا نگهدارنده محدودیت هست و نباید بدون حساب و کتاب داخل چشم ریخته شود.

این فلوشیپ قرنیه در ادامه افزود: در صورت ورود خرده شیشه به داخل چشم، بهتر است فرد به مرکز درمانی مراجعه نماید، زیرا خارج کردن شیشه از داخل چشم با چشم غیر مسلح کار آسانی نیست و ممکن است تلاش‌ها بی نتیجه باشد. در ثانی شیشه یک ماده خنثی است و اگر وارد چشم شود، طوری که نتوانیم آن را خارج کنیم، نگران کننده است.

وی خشکی چشم را یکی از مشکلات شایع در میان بانوان دانست و ادامه داد: مسائل محیطی مثلاً کار زیاد با کامپیوتر یا مقدار ناکافی آب مصرفی ، در ایجاد خشکی چشم موثر است؛ و اشک مصنوعی درمان جایگزین برای این گونه افرادست.

سیاتیری در پاسخ به این سؤال که آیا تغذیه در بروز خشکی چشم نقش دارد، اظهارداشت: بله، برای پیشگیری از خشکی چشم توصیه می‌شود افراد مستعد، از غذاهای آبکی و میوه‌ها استفاده کنند و مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا سه مانند ماهی را مدنظر قرار دهند .

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->